Свято Останнього дзвоника для учнів 6-11 класів

Дорогі, любі наші випускники, учні! Шановні колеги , батьки, працівники закладу!

Як швидко рік навчальний промайнув, повірити так важко в це відразу

І ми сьогодні  всі зібрались тут Останній дзвоник святкувати!

Школо моя! Сидоренківська  рідна! Ти незмінно єднаєш людей! Красива ошатна будівля – є  улюбленим місцем дітей!

Я  щиро вітаю всіх працівників школи  , батьків  , учнів нашої школи та учнів, яким довелося залишити рідну домівку і долучитися до навчання у нашому закладі  зі святом Останнього  дзвоника , що символізує закінчення навчальної пори!

Страшним лихом і незагойними ранами увірвалась у наше життя війна.

Війна в Україні змусила нас привчитися до нових реалій , забравши  найцікавіше в нашому житті – живе спілкування, зустрічі, прогулянки. Все ж ми вирішили провести свято Останнього дзвоника разом. Війна, що розгорнулася на території нашої держави – це боротьба за незалежність, величний прояв патріотизму, любові до України.

Упродовж року на цю мить з нетерпінням чекають і діти, й дорослі. Останній шкільний дзвоник для кожного лунає по-різному. Для більшості учнів, які  продовжуватимуть шкільне навчання, він радісно сповіщає про початок веселих літніх канікул. Тож  бажаю всім  гарного й цікавого відпочинку, відкрити для себе щось нове, набратися незабутніх вражень та сил для подальшого успішного засвоєння шкільних наук.

Для випускників цей дзвоник пролунає востаннє, нагадуючи про те, що дитинство закінчилося , ви стали дорослими людьми,  і я впевнена, що той час , який ви провели за шкільною партою для вас не залишився марним, що ви отримали ті знання, на які розраховували.  Коли для вас пролунає останній дзвоник, я попрошу у вас лише одне: залишатися добрими, веселими, щирими, креативними і відповідальними людьми, нехай доля посміхнеться вам і буде для вас прихильною. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаю, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте  успішну долю, будете гідними творцями свого життя. Всі ви різні, але ви всі наші улюблені учні, якими ми будемо завжди пишатися! Я вам всім бажаю успішно скласти НМТ! Нехай ваше доросле життя, поза стінами школи, буде цікавим, насиченим, нехай лише  хороше, яскраве і незабутнє чекає вас. Ніколи не залишає вас щастя, удача, везіння.

Звичайно ж особливо сьогодні святковий день і для батьків. Шановні батьки, ви ніколи не стояли осторонь, підтримуєте наші ініціативи та активно  берете участь у шкільному житті, завжди були нашими партнерами, але за  останні кілька місяців  стали нашими колегами і не абияк відчули усі складнощі нашої педагогічної професії. Я  дякую вам за розуміння і підтримку та всебічну допомогу! Я хочу побажати всім вам справжнього батьківського щастя, міцного здоров’я, терпіння, миру, любові і порозуміння.

Щира вдячність всім вчителям, які на сучасні виклики відповідають новими можливостями, за вашу щоденну натхненну, самовіддану працю, невтомний творчий пошук, за терпіння, віру в здібності й таланти своїх учнів. Бажаю нових успіхів, життєвих сил і натхнення працювати в нових реаліях освітнього процесу.

Сьогоднішній день дійсно сповнений сонячного тепла, веселих посмішок друзів. Останній дзвоник – це свято, яке ми присвячуємо випускникам, але це також день, коли  ми підбиваємо підсумки навчального року і нагороджуємо найактивніших учнів, які своїми досягненнями створюють імідж закладу.

У НАШІЙ ШКІЛЬНІЙ РОДИНІ Є БАГАТО ДОСЯГНЕНЬ – це  і у шкільних олімпіадах, конкурсах та змаганнях

Директор школи Д.В.Новікова