Свято Останнього дзвоника для учнів 1-5 класів

Школа – велика дитяча країна, в ній відкривається ваш білий світ, тут пізнається кожна дитина!
Як швидко рік навчальний промайнув, повірити так важко в це відразу
І ми сьогодні всі зібрались тут Останній дзвоник святкувати!
Я  щиро вітаю всіх працівників школи , батьків, учнів нашої школи та учнів, яким довелося залишити рідну домівку і долучитися до навчання у нашому закладі  зі святом Останнього  дзвоника , що символізує закінчення навчальної пори!
Упродовж року на цю мить з нетерпінням чекають і діти, й дорослі. Останній шкільний дзвоник для кожного лунає по-різному. Для вас він радісно сповіщає про початок веселих літніх канікул.
Першокласники, моя малеча, як я вас називаю, ви зробили перший великий крок у своєму житті – закінчили перший клас. Цих кроків попереду буде ще багато, але сподіваюсь, вони стануть щасливими й радісними. Друзі приймайте мої найщиріші вітання, намагайтеся бути найкращими учнями школи!Чотири роки навчання в початковій школі пролетіли , як один день.
Сьогодні я звертаюся до вас, дорогі наші перші випускники Нової Української школи, не як до учнів початкових класів, а як до майбутніх старшокласників!
Школа відкриває нові горизонти і вам належить отримати нові знання, високих вам балів і цікавих уроків! Бажаю вам стати зразковими учнями, намагатися радувати не лише батьків, але й учителів своїми хорошими знаннями. Будьте дружними, веселими, активними, розвивайте в собі почуття відповідальності та поваги до батьків, учнів, вчителів, а також старайтеся кожного дня дізнаватися більше нового і завжди пам’ятайте свою першу вчительку Наталію Сергіївну.
Звичайно ж особливо святковий день і для батьків. Шановні батьки,ви ніколи не стояли осторонь, підтримуєте наші ініціативи та активно берете участь у шкільному житті, завжди були нашими партнерами, але за останні кілька місяців стали нашими колегами і не абияк відчули усі складнощі нашої педагогічної професії. Ми дякуємо вам за розуміння і підтримку та всебічну допомогу!
Щира вдячність всім вчителям, які на сучасні виклики відповідають новими можливостями, за вашу щоденну натхненну, самовіддану, невтомну творчу роботу, за терпіння, віру в здібності й таланти своїх учнів.
У НАШІЙ ШКІЛЬНІЙ РОДИНІ Є БАГАТО ДОСЯГНЕНЬ – це і у шкільних олімпіадах, конкурсах та змаганнях. Друге місце у Міжнародному конкурсі читців «Натхнення» в номінації «Поезія» вірш «Наша хата» Івана Гнатюка отримав Владислав Климко. Активними учасниками відзначились і учні 3 класу. Ми всіх вітаємо і бажаємо не зупинятися на досягнутому.
То ж мої любі учні бажаю вам гарного й цікавого відпочинку, набратися сил, здоров’я , прагнення до знань, незабутніх вражень перед початком нового навчального року.

З повагою Діна Володимирівна Новікова