До уваги батьків майбутніх першокласників!

Розпочинається прийом заяв до 1-х класів

СИДОРЕНКІВСЬКОГО  ЛІЦЕЮ 

ВАЛКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ БОГОДУХІВСЬКОГО РАЙОНУ

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 

Прохаємо Вас:

1. Написати заяву за зразком.  

2. Підготувати копію  свідоцтва про народження дитини (пред’являється з оригіналом) та документ, який містить інформацію про місце проживання дитини або одного з батьків (за вибором -паспорт, довідка про реєстрацію місця проживання тощо). 

Примітка: У зв’язку із запровадженням воєнного стану, та згідно з Порядком під час прийому документів на зарахування до 1 класу необхідно враховувати, що діти або один з їхніх батьків, які мають довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, довідку про звернення за захистом в Україні, посвідчення біженця, посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту або якій надано тимчасовий захист, та які не мають одного чи обох документів, визначених підпунктом 1 пункту 4 розділу ІІ Порядку, зараховуються до закладу освіти без подання зазначених документів.

3. Заява та документи приймаються за адресою: 63050, с.Сидоренкове, вул.Рябухи, 16
4. Оригінал або копію медичної довідки за формою первинної облікової документації №086-1/0 надати до закладу перед початком навчання у серпні 2023 року.

Нормативні документи щодо зарахування дітей до закладу:

Що необхідно першокласнику Пенал, 2 ручки, простий олівець, гумка, лінійка. Зошити в косу лінійку (з додатковою лінією). Для малювання: альбом, кольорові олівці, фарби, фломастери. Трудове навчання: клей ПВА, альбом, ножиці з заокругленими   кінцями,        кольоровий папір, пластилін. Фізкультура: спортивний костюм, спортивне взуття. Прописи та зошити з друкованою основою самостійно не купувати. Буде проводитися організована закупка.