Тиждень фізичної культури та спорту

Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією стало у Сидоренківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Валківської районної ради Харківської області проведення тижня фізичної культури і спорту, присвяченого Дню фізкультури та спорту. Цього року він пройшов з 9 по 16 вересня. Метою проведеного тижня  було визначено поширення ідей олімпійського руху в Україні, активізацію фізкультурно-масової роботи в навчальному закладі, формування у дітей  мотивацій до здорового способу життя, виховання учнів  на гуманістичних ідеалах олімпізму.

Розпочався тиждень загальношкільною лінійкою, на якій діти виконали Державний Гімн України, ознайомилися із планом проведення Тижня  спорту  і закликали всіх бути небайдужими до свого здоров’я та вести здоровий спосіб життя. 

Участь у його проведенні взяли учні 1-11 класів. Класними керівниками  були проведені класні години за темами: «Мій друг – фізична культура» – для учнів 1-4 класів, «Шкідливі звички та їх згубний вплив на організм людини» – для учнів 5-9 класів, «Здоровий спосіб життя» – для учнів 10-11 класів.

Для школярів 2-4 класів були проведені естафети «Веселі старти». Цей традиційний вид змагань для молодших школярів завжди викликає велику радість, приносить заряд енергії і позитивний настрій як для самих учасників, так і для вболівальників та вчителів.

На завершення тижня фізичної культури і спорту було організовано змагання по футболу серед команд 9-11класів  

Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу. Тиждень був насичений, цікавий та змістовний. Побажаємо учням  успіху в подальших спортивних звершеннях, адже спортивне життя школи не обмежується одним тижнем, попереду у кожного ще багато спортивних досягнень.