ЗІ СВЯТОМ, ШАНОВНІ ОСВІТЯНИ!

Дорогі педагоги! Славні початківці та ветерани освітянської ниви!

У теплий осінній день наша держава традиційно відзначає свято людей найгуманнішої і однієї із найзатребуваніших професій — вчителів. Від усього серця вітаємо вас з професійним святом!

Ви — представники дуже складної професії, що вимагає великої відповідальності, високих моральних якостей і, звичайно, – любові до своєї справи. Як сказав видатний український Педагог Василь Сухомлинський, «щоб відкрити перед учнями іскорку знань, учителю треба ввібрати море світла, ні на хвилю не відходячи від променів вічно сяючого сонця знань людської мудрості».

Найперше зичимо терпіння і мудрості, міцного здоров’я та великих творчих удач! Нехай ваші учні будуть талановиті і кмітливі, нехай поповнюють інтелектуальну когорту українського народу! Нехай і цей навчальний рік принесе вам багато світлих, щасливих відкриттів, стане роком звершень і добрих справ. Бажаємо вам невичерпної творчої енергії, успіхів у всіх починаннях, високих професійних досягнень. Нехай у ваших справах завжди буде «вогник» творення та оптимізму.

Бажаємо міцного здоров’я, родинного затишку та сімейного благополуччя, миру, злагоди, упевненості у майбутті і багато-багато вдячних учнів!

З повагою, адміністрація школи