Урочистості, приурочені до 30-ї річниці виведення “обмеженого контингенту” військ СРСР з Афганістану

12 лютого у нашій школі відбулися урочистості з нагоди Дня учасників бойових дій на території інших держав та з нагоди 30-ї річниці виведення “обмеженого контингенту” військ СРСР з Афганістану . До школи завітали почесні гості-афганці:

1. Василець Л.М., учасник бойових дій, Афганістан, 198601987рр., заступник голови Валківської районної організації “Українська спілка ветеранів Афганістану”

2. Яроха В.М., учасник бойових дій, Афганістан

3. Груба Ю.С., учасник бойових дій, Афганістан

4. Губський М.І., учасник бойових дій, Афганістан

5. Губський С.Л., учасник бойових дій, Афганістан

6. Римар О.М., учасник бойових дій, Афганістан, 1987-1989рр.

У невимушеній, надзвичайно теплій атмосфері пройшли тематичні заходи:

  1. Військово-спортивне свято, в якому змагалися збірні команди учнів 9-11 класів “Сокіл”, “Стріла” та “Кристал”. У ролі журі – почесні гості, які у підсумку нагородили учасників команд грамотами, медалями та солодощами.
  2. Свято-зустріч “Я – солдат! Наказ – це святе!” зібрало у своє коло не тільки учнів школи, а й односельців. Воїни-афганці ділилися спогадами про роки служби, згадували загиблих товаришів, давали поради підростаючому поколінню.

Протягом свята звучали пісні та поетичні рядки, які підготували учні школи. Вихованці танцювального гуртка (керівник Пивоварова К.С.) виконали чудові хореографічні композиції. Гість зустрічі Римар О.М., подарував усім присутнім пісні у власному виконанні. Присутніх свята також вітали голова Сидоренківської сільської ради Дригайло С.Ф. та директор школи Новікова Д.В.

Цей день залишиться надовго у пам’яті всіх присутніх. Дякуємо за незабутні враження нашим шановним гостям: членам Валківської районної організації “Українська спілка ветеранів Афганістану” (керівник Смірнов М.М.)