Вітаємо шкільну родину із завершенням 2019/2020 навчального року!

 

 

      Вітання директора школи Д.В.Новікової

Шановні випускники,учні, колеги, батьки! Кожен  навчальний рік  завершується святом Останнього дзвоника! Це свято – завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче. Останній дзвоник 2019/2020  навчального року не є винятком, але цього  року ми проводимо його незвично, в онлайн – режимі без вас, наші любі учні. З 12 березня шкільне життя змінилося, ми перейшли на дистанційне навчання, вчилися, набували досвіду і знань. В дистанційному режимі  ми працювали разом вперше.   Я дякую  вчителям, батькам і учням за розуміння і взаємну підтримку, ми дійсно працювали однією великою командою. Я щиро вітаю  у дружньому колі всю нашу велику шкільну родину зі святом Останнього дзвоника!

      Для переважної більшості здобувачів освіти  сьогоднішній дзвоник – це символ закінчення школи,  старт літніх канікул.  Щиро вітаю учнів 4 класу із закінченням  І  ступеня навчання – початкової школи та учнів 9 класу, які здолали ІІ сходинку  і здобули базову загальну середню освіту. Бажаю всім школярам гарно і змістовно відпочити, набратися незабутніх  вражень та сил перед початком нового етапу на­вчання. Останній  дзвоник  є важливим  етапом життя  для кожного з нас, але для учнів 11 класу – особливо зворушливий, адже це – останнє свято  їхньої шкільної історії.

      Для вас, дорогі   випускники, цей дзвоник справді є  останнім і особливим. В цьому навчальному році до когорти 11-класників нашої школи Анни, Ірини, Віталіни і Дмитра  доєдналися  Валентин, Василь, Сергій та Вікторія – учні Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені І.С. Буряка. Ми всі прагнули  зробити так, щоб  наша шкільна сім’я  стала і для вас  родиною, маємо надію, що так є насправді. Ви стали одним  згуртованим, творчим  колективом, активними учасниками шкільного життя. Любі наші випускники!  Передзвін останнього дзвоника відкриває нову сторінку вашого дорослого життя.

Нехай школа завжди зігріває ваші серця приємним спогадом про дитинство і юність, бо саме у цьому храмі науки ви знайшли хороших друзів, вперше пережили радість перемог, набули досвіду здобуття знань в умовах дистанційного навчання. Щиро бажаю вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів при складанні  ЗНО, реалізації задумів і творчих планів, впевненості у власних силах. Бажаю вам, аби в подальшому, де б ви не були, ким  би ви не працювали, завжди пам’ятали,  звідки  ви родом, щоб були надійною опорою для своїх батьків і примножували добру славу рідної школи! Сподіваємося, що знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності!  Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, оптимізму та невичерпної енергії! Щасти вам у всьому! У добру путь!

Висловлюю найщиріші слова вдячності всім вчителям, які самовіддано й чесно виконують свій обов’язок: уміння й бажання навчати, ділитися досвідом, готовність бути взірцем і другом, за розуміння і терпіння. Ба­жаю нових успіхів, життєвих сил і натхнення!

Дорогі батьки!  Зрозуміле ваше хвилювання!  Ваші діти подорослішали! Тільки вам відомо, скільки позаду труднощів, безсонних ночей і тривог! Попереду їх не менше! Я хочу побажати всім вам міцного здоров’я, витримки, терпіння, родинного благополуччя, взаєморозуміння зі своїми дітьми, подяки від них  і любові – справжнього батьківського щастя! 

З усією теплотою серця звертаюся зі словами подяки до всіх, хто забезпечував комфортні   умови для якісного проведення  освітнього процесу закладу, сприяв у зміцненні навчально-матеріальної бази:  сільському  голові Дригайлу С. Ф. , першому заступнику  голови РДА Осадчій Н.М, начальнику відділу освіти, молоді та спорту Трусовій Н.І.,  депутату Харківської обласної ради Пієву С.М. та батькам.

Тож вітаю усіх із святом останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття!

Наші здобутки у 2019/2020 навчальному році

Учень 4-го класу Чепелєв Сергій нагороджений Похвальним листом за високі досягнення у навчанні.

Призерами ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів  стали:

Ергешова Ельвіра. (10 клас, ІІ місце) з біології та ІІІ місце української мови та літератури;

Стрельцова Анастасія  (7 клас, ІІ місце) з хімії та фізики;

Федоренко Дмитро ( 11 клас, іі місце) з фізики.

Учениця 3-го класу Щербак Софія посіла І місце у ІІ (районному) етапі Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика (вчитель Данильченко Н.В.).

Учениця 6-го класу Тимошенко Анна посіла ІІІ місце у ІІ (районному) етапі літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса  Шевченка (вчитель Чешко О.М.).

Учениця 6-го класу Козлова Яна нагороджена Грамотою КЗ “Харківська обласна станція юних туристів” Харківської обласної ради за активну участь у XIV  Всеукраїнській філософській історико-краєзнавчій конференції учнівської молоді  “Пізнай себе, свій рід, свій нарід” (вчитель Середа В.А.).

Фольклорний гурт “Дзвінке перевесло” став призером  ІІІ обласного фестивалю-конкурсу “Щедрий вечір” (ІІІ місце).

06 січня 2020 року в рамках спільного  проєкту  “Україна – єдина! Схід і Захід – разом!” на   Львівщині побувала делегація учнів  нашої школи – переможців регіонального етапу  патріотичної гри  “Сокіл” (“Джура”). Гостинно зустріли наших школярів представники Львівської  обласної  та Дрогобицької районної державних адміністрацій. Програма була насичена незабутніми подіями : учні відвідали Будинок Воїна, музей “Арсенал”, познайомилися з визначними історичними місцями величного Львова, побували у соборі Св. Юра у місті Дрогобичі та помилувалися іншими  пам’ятками  Галичини.

В рамках соціального проєкту “Добре діло”  та Всеукраїнської  акції “Подаруй колядку захиснику” учасники рою  “Сидоренківське братство”  відвідали з театралізованим  вертепом обласний госпіталь  ветеранів війни, передали зібрані благодійні кошти та власноруч виготовлені обереги до Військово-медичного Клінічного Центру  Північного регіону.

Миттєвості 2019/2020 навчального року…